Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

dilluns, 20 d’octubre del 2014

Coses del blog que potser no s'havieu

Hola, avui us direm un parell de coses del blog que potser no s'havieu i us poden anar bé de saber:
  • Us agrada molt el blog i en voleu estar el dia. Fes que les nostres publicacions t'arribin per correu. només has de anar al lloc a sota de les visites del blog i allà poses el teu correu i apretes " submit". Llavors us arribarà un correu dient si voleu que les nostres publicacions us arribin per correu o no. Només heu de seguir l'enllaç que us donen i es comfirmarà.
  •  Novetat ! A sota de cada publicació i podeu poser que en penseu. Les possibles respostes poden ser: Genial, Interessant, Divertit, Està bé. Ens és molt útil saber que penseu de les nostres publicacions per què així cada dia podem anar millorant el blog. Recordeu que també podeu comentar i que aixo també ens serà molt útil.
  • Seguramnet ja sabeu que hi ha una enquesta. Us fem una pregunta, us donem varies opcions i trieu la que creieu. Aixo també ens va genial per coneixer la vostra opinió. Estem molt contentes de que de moment ja hi hagin 11 vots i tots dient que si que ens perdoneu. Gracies :)
  • Ah ! i per si no vau veure la publicació d'ahir de com contactar amb nosaltres aquí en teniu l'enllaç: http://historiesdemillorsamigues.blogspot.com.es/2014/10/com-contactar-amb-nosaltres.html
Esperem que us sigui util la informació

MY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada