Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

dilluns, 23 de febrer del 2015

Quart consell ! D'amor ;)

Mireu gent! Ja tenim aquí un quart consell. D'amor ;) La pluma daurada ( aquest és el seudonim que ens ha fet arribar, que per cert ens encanta ) ens pregunta aquestes coses:

La meva pregunta és que com puc saber si li agrado un nen? I un altra és que hi haun nen  que no sé si m'agrada de veritat... 
Us escriu:  
                                                                          La pluma daurada

Hola, pluma daurada, moltísimes gracies per fer-nos arribar aquestes preguntes ! :) En quant a la primera et direm, que hi han uns petits gestos que es donen a coneixer quan algu està enamorat de tú. Aquí t'en deixarem uns quants, pero, has de saber que no són 100% fiables, que hi han estudis que ho demostren pero que sempre i pot haver una excepcio, eh ? ;) Pero tot i així, són aquests:
- S'inclina cap a tu
- Arqueja les celles
- Et mira i somriu
- Se li dilaten les pupil·les
- Té les cames i braços sense creuar
- Fa un gest o una petita senyal de "carinyo"
- Busca el contacte físic
- Està un pèl nerviós/a
- Un senyal súper important és la del llenguatge corporal, és a dir, les coses que un diu amb els gestos, amb les mirades i els moviments. En el cas de les mirades poden passar dues coses. Si el noi és atrevit pot ser que et miri més del normal, que el sorprenguis mirant-te quan tu no t'adonaves. No obstant això, si el noi és molt tímid pot fer tot el contrari i posar-se vermell cada vegada que li miris, apartant fins i tot la mirada per vergonya.
- Fixa't en si quan acaben les classes o en el vostre temps lliure s'acosta a tu. Si et pregunta què faràs el cap de setmana o després de classe, és fàcil que li interessis.
- Tingues en compte si et mira quan està explicant alguna cosa davant de més persones. Si li agrades, no podrà evitar mirar-te més a tu, com si t'ho estigués explicant en exclusiva.
- Fixa't en els seus amics, sobretot quan estiguis parlant amb ell. Normalment si ells saben que li agrades bromejaran amb això i riuran. 

Com ja t'em dit, aixo només són petits senyals que no sempre són de veritat pero et poden ajudar. També pots probar de investigar, és a dir preguntar ( NO DIRECTAMENT ) a ell o a gent propera. O si no, l'unica manera que ho sabras del cert és preguntant-li cara a cara tot i que no t'ho recomanem, ja que pot no acabar molt bé... :( Pero si vols li pots enviar una carta anònima preguntant-li o alguna cosa d'aquestes ;) També pots intentar que una amiga teva li pregunti dissimuladament o algu així.

Bé, ara en quan a la segona et direm que també hi han alguns estudis i coses que diuen que t'agarda són aquests:

-No t'importa passar molt temps amb aquesta persona
- Estàs nerviosa pero a la vegada contenta quan estas amb ell
- Si ets vegonyosa et costa aguantar-li la mirada
- Cada cop que bé cap a tu et poses molt nerviosa
- No t'importaria GENS passar la resta de la vida amb ell.

Pero, a més de tots aquests senyals, l'única persona que pot saber si t'agrada et tu. Deixat portar per el cor pero també per el cap.

Esperem haverte ajudat ;)

MY


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada